Word verkoper: Ras Echt in uw zaak

Voor u als visverkoper of restauranthouder wordt het steeds belangrijker dat u zich onderscheidt van anderen. Bent u visliefhebber en neemt u alleen genoegen met de béste kwaliteit vis? Haal dan Ras Echt Vis binnen en word reseller van onze producten!

Voeg waarde toe aan uw zaak en onderscheid u als restauranthouder of visboer met ons Ras Echt keurmerk


RESTAURANTHOUDER

Als restauranthouder haalt u met onze vis de meest verse en hoogwaardige visproducten in huis waarmee u alle kanten uit kunt. Onze vis leent zich uitstekend voor bereiding van de meest gedurfde en overheerlijke visgerechten waarmee u indruk maakt. Wilt u uw gasten meer dan een ‘bord vol’ serveren en staat ambachtelijk en lekker vis eten bij u voorop? Neem dan contact met ons op en wij leveren direct de door u gewenste vissoorten aan, vers van de pers en in de door u gewenste staat.


VISWINKEL

Ras Echt is een premium label dat niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar is. Als verkoper van onze exclusieve vis kunt u uw klanten bedienen met de mooiste, authentiek gefileerde producten met een stevige structuur en volle smaak. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de door u gewenste visproducten op maat en in elke gewenste hoeveelheid aanleveren. Verbind uw zaak met ons keurmerk en onderscheid uzelf in de markt!


PROMOTIEMATERIAAL

Voor u als verkoper van Ras Echt vis is het natuurlijk belangrijk dat uw gasten weten dat u kwaliteitsproducten in huis hebt. Om dit zichtbaar te maken, stellen wij diverse Ras Echt promotieproducten beschikbaar: van leaflets en op maat gemaakte menukaarten, tot posters, prikkers en zegels. Aan ons keurmerk zien uw klanten in één oogopslag dat u voor kwaliteit gaat!

IK WIL RAS ECHT VIS VERKOPEN

Vraag dan een informatiepakket aan via het onderstaande formulier of bel ons. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Ik wil Ras Echt Vis verkopen in mijn zaak

Heeft u een vishandel, rokerij of restaurant en wilt u ons mooie product verkopen? Vraag dan een informatiepakket aan via het onderstaande formulier of bel ons.

* Verplicht veld
 
Waarde toevoegen aan uw zaak met Ras Echt Vis